Algemene (huur) voorwaarden

Annuleren:

Tot en met 6 weken voor het afhaalmoment is het mogelijk om de bestelling kosteloos te annuleren, mits deze niet gepersonaliseerd zijn.

  • Annuleren binnen 6 weken tot 4 weken: 35% van de orderkosten.
  • Annuleren binnen 4 weken tot 2 weken: 50% van de orderkosten.
  • Annuleren binnen 2 weken tot afhaalmoment: 100% van de orderkosten.

Prijsopbouw:

De huurprijs geldt voor een periode van 3 dagen. De datum voor reservering dient u aan te geven op de afrekenpagina.

De genoemde huurprijs is inclusief BTW. Druk- en zetfouten voorbehouden.

Betaling dient voor het afhalen voldaan te worden, deze kan per Ideal bij de reservering worden voldaan.

 

Ophalen en retourneren

De gehuurde items dienen zelf opgehaald en teruggebracht te worden. De ingevulde/gekozen tijd voor het ophalen wordt aangehouden en voor het retour brengen wordt deze tijd afgestemd met StylingbyManou. Wanneer de items niet binnen de afspraken afgehaald of retour gebracht worden, heeft StylingbyManou het recht om de bestelling te annuleren. De betaalde huurkosten zullen dan niet worden vergoed.

Wanneer de huurder te laat retourneert start een nieuwe huurperiode. De huurder ontvangt hiervoor een factuur.

Bezorging per post is niet mogelijk met huuritems. Met gekochte items is het mogelijk in overleg.

Reservering

Via de kalender bij de gekozen items staat de beschikbaarheid. Deze worden handmatig bijgehouden door StylingbyManou. Het kan zijn dat de items ‘per abuis’ niet beschikbaar zijn. Dan zal het item geannuleerd worden en de kosten overgemaakt worden naar de huurder.

Breuk of vermissing van de gehuurde items

Bij het retour brengen, dienen de items in dezelfde staat retour gebracht te worden. Als blijkt dat er items missen of kapot/beschadigd zijn, zal hiervoor een factuur gestuurd worden. Het bedrag wordt door StylingbyManou bepaald naar de (dag)waarde.

 

Veiligheid

De huurder is altijd zelf verantwoordelijk voor een veilig gebruik van de materialen op locatie. Ook onder alle omstandigheden, denk hierbij aan weersomstandigheden maar ook dinerkaarsen op tafels etc. StylingbyManou is hier op geen enkele manier verantwoordelijk voor.

StylingbyManou probeert om veilige, stabiele en onbeschadigde producten te leveren. Wanneer deze verkeerd gebruikt worden of er schade ontstaat door onjuist gebruik, is StylingbyManou hiervoor niet verantwoordelijk.

Schoon retourneren van de gehuurde items

De items worden schoon aan de huurder meegegeven. Deze dienen in dezelfde staat ook schoon en onbewerkt geretourneerd te worden. Indien anders, zal StylingbyManou dit in rekening brengen.